Meşhur çiğköfte markasından konserve çiğköfte üretimi!

Türkiye genelinde binlerce bayisi bulunan meşhur çiğ köfte markası Battalbey, konserve çiğköfte üretimi ile Türkiye ve Dünya'nın her yerine çiğköfte lezzetini tatırmayı hedefliyor.
Dünya'da Çiğköfte hızla ilgi görmeye devam ederken, ulaşım olarak bazı bölgelere çiğköfte sevkiyatında bir hayli sıkıntı olmasından dolayı, konserve çiğköfte ile bu sıkıntıyıda büyük oranla çözmeyi hedefleyen Battalbey çiğköfte, konserve çiğköfte'yi Dünya pazarına sundu. 


Konserve çiğköfte ilkmi?

Konserve çiğköfte'nin daha öncede başka firmalar tarafından üretildiği bilinmekte. Battalbey çiğköfte, Türkiye genelinde çok sevilen bir lezzete sahip olmasıyla biliniyor. Konserve çiğköfte, zincir marketler başta olmak üzere Türkiye ve Dünya'da çok ilgi görmesi bekleniyor.


Konserve çiğköfte'nin raf ömrü ne kadar?

Konserve çiğköfte günlük tezgâhlarda satılan çiğköfte'den çok daha uzun ömürlü.
Konserve çiğ köfte üretildiği günden itibaren raf ömrü 2 yıldır. Buda konserve çiğköfte'yi daha avantajlı bir hale getiriyor. 


Konserve çiğ köfte'nin avantajları nelerdir?

Battalbey, konserve çiğköfte'nin avantajlarını ele aldığımızda, bir hayli avantajları olduğunu anlıyoruz.
1. Konserve çiğ köfte'yi istediğiniz ortamda 18 ile 25 derece arasında muhafaza edebilirsiniz.
2. Konserve çiğköfte'yi aldığınız günden sonra son tüketim tarihine kadar evinizde veya satış yerinizde hazırda bekletebilirsiniz.
3. Konserve çiğköfte'yi satın aldığınızda hemen tüketmek zorunda kalmadan, dilediğiniz zaman açıp yiyebilirsiniz.
4. Konserve çiğköfte'yi tatil yerlerinde, piknikte, denizde, kampta, dağcılıkta, seyahatte ve bir çok yerlerde şehir merkezlerinden uzak olan yerlerde düşünebilirsiniz. Rahatça pratik bir atiştırmalık olarak kullanabilirsiniz.
5. Konserve çiğköfte öğrenciler'in ve çalışanların, yemek yapmaya zamanı olmayanlarında çokça faydalanacağı bir hazır yemek olarakta kullanılabilir.

Yukarıda konserve çiğköfte'nin avantajlarından bir kaçını saydık. Daha çok avantajlarından bahsedilebilir.


Konserve çiğköfte'nin fıyatı ne kadar ve nasıl alabilirim?

Battalbey konserve çiğköfte ile alakalı tüm detayları ve fıyatlarla alakalı sorularınızı aşağıda verilen Battalbey merkez numarasından öğrenebilirsiniz.                  www.battalbay.com.tr
Tel:0555 324 84 23







Battalbey çiğköfte'nin misyonu

Battalbay çiğköfte ülke çapında saygın bir yer edindiği aşikârdır. Bu saygınlığı uluslararası alanda'da yayma düşüncesinde ve gayretinde.



Yorumlar

EN ÇOK GÖRÜNTÜLENEN

Çiğköfte (etsiz) besin değerleri kaç kalori?

Adıyamanlı çiğköfteci Abuzeroğulları, Eskişehir Batıkent şubesi açıldı!

Oses çiğköfte yeni konseptiyle, İstanbul kayaşehir meydanında hizmete açıldı.