Adıyörem çiğköfte Samsun Ömürevleri bayisi açıldı!

Adıyörem çiğ köfte 2007 yılında Samsun’da üretime başladı. Dayanılmaz lezzetiyle kısa sürede hızla büyüyen firma, 19 Mayıs 2014’te Yeni Grup çatısı altında dünyada bir ilk olan çiğ köfte üretilmek üzere dizayn edilmiş fabrikasını kurup Samsun Ankara karayolunun 8. kilometresinde hizmete başladı. Günlük 40 ton çiğ köfte, 500 bin adet lavaş ve özel acı sosuyla, 4 bin metrekare kapalı alanı bulunan fabrikada birbirinden ayrı bölümlerde katkısız bir şekilde üretim yapmakdır.
Adıyörem çiğköfte Samsun Ömürevleri bayisini açarak bayii ağını genişletmeye devam ediyor.


Adıyörem markasıyla üretilen ayran, şalgam suyu, şam tatlısı, burma kadayıfı ve nar ekşili sosunu da bayilerinde tüketicinin beğenisine sunmaktadır. Sağlıklı ve katkısız üretim yapmayı şirket politikası haline getiren Adıyörem çiğköfte, ürünlerinde bulyon, Çin tuzu gibi sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi kullanmamaktadır.


Tüm malzemeleri üretildiği yörelerden özel olarak getirilirken, Adıyörem çiğköfte hazırladığı ürünlerini bünyesindeki , soğutucu sistemli araçlarıyla Türkiye genelindeki yüzlerce bayisine ulaştırmaktadır. Adıyörem olarak Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 400’e yakın şubesiyle, müşterilerine, kaliteli, güler yüzlü ve hızlı servis sunmayı amaçlamaktadır





Yorumlar

EN ÇOK GÖRÜNTÜLENEN

Çiğköfte (etsiz) besin değerleri kaç kalori?

Meşhur çiğköfte markasından konserve çiğköfte üretimi!

Adıyamanlı çiğköfteci Abuzeroğulları, Eskişehir Batıkent şubesi açıldı!

Oses çiğköfte yeni konseptiyle, İstanbul kayaşehir meydanında hizmete açıldı.