Malatya'da meşhur bir çiğköfteci dükkânına astığı not panolarıyla müşterilerin ilgi odağı oldu.

Malatya fuzuli caddesinde Battalbey çiğköfte'nin bayiliğini yapan dükkân işletmecileri, astığı not panolarıyla müşterilerin ilgi odağı oldu. İlk etapta dükkânın duvarına astıkları bir not panosu çok ilgi görünce, işyeri'nin işletmecileri Cihat ve Volkan bey dükkândaki her masanın başına birer tane not panosu yaptırdılar.


Çiğköfte yemek için gelen müşteriler not panosuna not yazmayı'da ihmal etmiyor. Bu notlar genelde gündeme dair notlar olmakla beraber, Kimi zaman sevgiliye bir mesaj olarak kimi zaman tuttuğu takım, kimi zaman bir dosta mesaj kimi zaman çiğköfte ile alakalı gülümseten bir duvar yazısı (çiğköfte muhabbeti) şeklinde oluyor. Şairlik yeteneğini konuşturanların sayısı'da azımsanmayacak kadar çok. Bir anı olsun diye fotoğraflayıp sosyal medya'da paylaşanların sayısıda hayli fazla.


Battalbey çiğköfte işletmecileri bu durumdan hayli memnun olurken, Panoya not bırakanların çoğunlukla öğrenci olduğunu söyleyen işyeri işletmecileri, espiri anlayışı fazla olanların'da not panolarına ilgileri hayli fazla olduğunu belirttiler.


Malatya halkına ve Malatya'ya yolu düşen misafirlere hizmet veren mekân sahipleri, çiğköfte severlerin notlarını hazırlayıp mekânı mutlaka ziyaret etmelerini ve çiğköfte'nin lezzetini tatmayı tavsiye ettiklerini söylediler.
Battalbey Malatya fuzuli caddesi için ayrıntılı bilgi için tıkla










Yorumlar

EN ÇOK GÖRÜNTÜLENEN

Çiğköfte (etsiz) besin değerleri kaç kalori?

Meşhur çiğköfte markasından konserve çiğköfte üretimi!

Adıyamanlı çiğköfteci Abuzeroğulları, Eskişehir Batıkent şubesi açıldı!

Oses çiğköfte yeni konseptiyle, İstanbul kayaşehir meydanında hizmete açıldı.